Muhteşem Bir Balayı İçin Öneriler

Muhteşem Bir Balayı İçin Öneriler

Muhteşem Bir Balayı İçin Öneriler

Aylar süren stresli düğün hazırlıkları ve yorucu düğün merasiminden sonra çiftlerin en çok ihtiyaç duyduğu şeylerden biri balayı tatili. Balayı, birlikteliğinizin başlangıcı olan hayatınızın tartışmasız en değerli tatilidir. Bu çiftlerin evliliklerini kutlayabilmeleri, birlikte kaliteli zaman geçirebilmeleri ve eşler olarak unutulmaz bir tatil yaratabilmeleri için en güzel fırsatlarından biri. Bu fırsatı en güzel şekilde değerlendirmeniz, balayınız boyunca en değerli hatıraları biriktirmenizi sağlamak için balayı hazırlığı ve balayı sürecinde sizlere yardımcı olacak bazı tavsiyelerde bulunduk. Balayı planlarınızı yapmadan önce bu yazıyı mutlaka okuyun!

İkinizin de sevdiği tatil konsepti belirleyin.

Partnerinizle çıkacağınız bu özel yolculukta destinasyon seçimi çok önemli. Seyahat ederken nelerden hoşlandığınızı ve seyahatte olmazsa olmaz dediğiniz şeyleri beraber konuşup tartışabilirsiniz. Örneğin partneriniz doğa ile iç içe olabileceği, bulunduğu bölgedeki tarihi yerleri gezmeyi sevdiği bir tatil seçmek isterken siz gündüzleri kumsal ve denize doyabileceğiniz geceleri ise hareketli ve eğlenceli bir an geçirmek isteyebilirsiniz. Farklı zevkleriniz ve tercihleriniz olsa bile ortak bir alanda karar verip isteklerinize uygun bir destinasyon seçimi yapmanız önerilir.

Bütçenize uygun plan yapın

Balayı planı yapmaya, bütçenize uygun sizi yüklü miktarda borçlara sokmayacak bütçe dostu bir tatil planlamaya özen gösterebilirsiniz. İndirimli turları ve  erken rezervasyon fırsatları gibi özel çeşitli imkanlar sunan balayı paketlerini araştırabilir, istediğiniz ve en beğendiğin tatil seçimini yapabilirsiniz. Ayrıca tatiliniz sırasında ortaya çıkabilecek seyahat, alışveriş ve eğlence gibi pek çok öngörülemeyen harcamalar için bir miktar para  ayırabilirsiniz.

Balayında gitmek istediğinizi oteli seçin

Balayınızı keyifli ve eşsiz kılmanın en önemli gerekçelerinden biri balayı otelidir. Balayı tatiliniz için zevkinize uygun konsept ve lokasyon seçiminden sonra pek çok imkana sahip olabileceğiniz ve kaliteli hizmet alabileceğiniz bir otel seçiminde bulunarak tatilinizi unutulmaz kılabiliriz. Odada kahvaltı, şampanya ve çeşitli ikramlıklarda bulunan, özel süit veya jakuzi oda imkanları olan balayı konseptine uygun bir otel seçimi ile partnerinizle beraber romantik anlar yaşayabilirsiniz. Otel seçimi yaparken balayı odanız, otelin konumu, yemekleri, havaalanı servisi, gezilecek yerlere yakınlığı ve eğlenceleri gibi pek çok hizmeti ve özelliği göz önünde bulundurmanız gereken şeyler arasındadır.Beklentilerinize hitap eden hizmet kalitesi üst düzey ve zevkinize uygun bir otelde konaklayarak balayınızın tadını çıkarın.

Yeni yerler keşfedin

Balayı için gittiğiniz şehrin doğal güzelliklerini, hareketli sokaklarını, restoranlarını ve etkinliklerini keşfederek balayını daha eğlenceli hale getirebilirsiniz. Örneğin eşsiz tarihi güzellikleri ve antik şehrin büyülü havasını barındıran Side’de sevdiğinizle beraber gün batımına karşı romantik bir akşam yemeği yiyebilirsiniz. Yaşadığınız bu eşsiz ve özel günleri ölümsüzleştirmek için size her fırsatta hatırlatacak birçok hediyeler alabilirsiniz. Ayrıca tatil yaptığınız şehrin manzarasına karşı fotoğraf çekimleri yapabilirsiniz. Evinizin duvarını süsleyen en güzel fotoğraflar olarak ömür boyu sizinle beraber kalacak.