Veilig Toerisme

Ons Verhaal

Ons Verhaal

Ons verhaalSide Star Hotels is een 100% Turks familiebedrijf. Ons familiebedrijf, dat zijn wortels heeft in het agrarische bedrijf en kleine lokale groothandelsactiviteiten die teruggaat tot de jaren '30, handhaaft al 4 generaties lang zijn waarden.

Sinds de oprichting in 1998 heeft ons bedrijf het tot zijn missie gemaakt om onvergetelijke en gelukkige vakantieherinneringen te creëren voor zijn gasten van over de hele wereld met zijn goed gelegen, goed uitgeruste hotels, een bekwaam team, een sterke managementbenadering die de natuur en beschermt haar relaties en met haar lokale partners.

Decennialang heeft het het streven naar "gepersonaliseerde mediterrane gastvrijheid", "veilige en ontspannende omgevingen" en "leiderschap bij het nastreven van consistente uitmuntendheid" als fundamentele principes aangenomen.

Vanaf de eerste dag wilden we de lokale lekkernijen weerspiegelen op de tafels die door onze moeders waren klaargemaakt, het enthousiasme van de grote familie, het vertrouwen van onze huizen en het geluk van een vrije kindertijd in onze bedrijven. Onze reis, die begon met Side Star Beach, ons eerste hotel aan de kust van Side, waar we al generaties lang herinneringen aan hebben, ging verder met Side Star Park, Side Star Resort en Side Star Elegance. Met Side Star Sports Complex verwelkomt onze groep, de leider in sporttoerisme in de regio, elk jaar voetbalteams, beachvolleybalgroepen en wielerliefhebbers uit tientallen verschillende landen.

Met als doel het toerisme in de regio en Turkije te leiden door de lat hoger te leggen met elke nieuwe investering, vernieuwt Side Star Hotels zichzelf elke dag om beter te worden en zet haar activiteiten voort met een gevoel van verantwoordelijkheid jegens al haar belanghebbenden. We vinden het belangrijk om de dynamiek en warmte van de Middellandse Zee over te brengen eenvoudige maar plezierige ervaringen, zorgen voor het behoud van universele waarden op lokaal niveau en respecteren de natuur en de samenleving bij elke activiteit die we doen. Wij geven de vakantie-ervaringen van onze gasten en de activiteiten van onze medewerkers daarop vorm.

De onderscheidingen die we elk jaar van tientallen evaluatie-instellingen ontvangen, de certificaten die we ontvangen van accreditatie-instellingen en vooral het vertrouwen van onze duizenden terugkerende gasten, die al generaties lang doorgaan, in Side Star Hotels; Het is de grootste indicator van ons begrip van een gepland, consistent en verantwoordelijk bedrijf dat werkt met competente mensen.

Bedankt dat je ons de kans hebt gegeven om je te hosten.

 

Side Star Resort

Ons 5-sterrenhotel, dat midden aan zee, het zand en historische plaatsen ligt, is volledig gerenoveerd. Ons hotel, dat in korte tijd de harten van onze gasten heeft veroverd met zijn ligging aan de kust, een capaciteit van 462 kamers en vooral vriendelijke service, ligt op slechts 12 km van het historische schiereiland Side en Manavgata. Het werd een internationale onderscheiding waardig geacht met zijn fijne zandstrand en ondiepe strand "BLUE FLAG". Ons hotel, dat 'All Inclusive' accommodatie biedt aan onze gasten, biedt service voor 12 maanden.

Side Star Resort-factsheet en conceptinformatie

Zomer Seizoen: Download SideStar Document    Winter Seizoen: Download SideStar Document   Senioren Amusument Programma: Download SideStar Document

ISO 22000-Certificaat

  Download SideStar Document