Veilig Toerisme

Zoals Thuis, Alleen Beter

Kamers

Alles Zien

Dineren

Alles Zien

Welkom

Ons 5-sterrenhotel, aan zee, het zand en historische plaatsen ligt, is volledig gerenoveerd. Ons hotel heeft in korte tijd de harten van onze gasten heeft veroverd met zijn ligging aan de kust, een capaciteit van 462 kamers en vooral vriendelijke service, ligt op slechts 12 km van het historische schiereiland Side en Manavgat. Het werd een internationale onderscheiding waardig geacht met zijn fijne zandstrand en ondiepe strand "BLUE FLAG". Ons hotel, dat 'Ultra All Inclusive' accommodatie biedt aan onze gasten, biedt service voor 12 maanden.

Het heeft zijn werk op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid gedocumenteerd met het 'ISO 22000 Food Safety Management System' en heeft zijn gevoeligheid voor milieubescherming en reiniging bewezen door onderscheidingen te verdienen zoals Blue Flag en White Star (programma voor duurzaam milieu en efficiëntie)

Side Star Resort-factsheet en conceptinformatie

Zomer Seizoen: Download SideStar Document    Winter Seizoen: Download SideStar Document   Senioren Amusument Programma: Download SideStar Document

ISO 22000-Certificaat

Download SideStar Document

Voel de Privileges

Onderscheidingen

Reservering

Boek nu