Ons Verhaal

Ons Verhaal

Ons verhaalSide Star Hotels is een 100% Turks familiebedrijf. Ons familiebedrijf, dat zijn wortels heeft in het agrarische bedrijf en kleine lokale groothandelsactiviteiten die teruggaat tot de jaren '30, handhaaft al 4 generaties lang zijn waarden.

Sinds de oprichting in 1998 heeft ons bedrijf het tot zijn missie gemaakt om onvergetelijke en gelukkige vakantieherinneringen te creëren voor zijn gasten van over de hele wereld met zijn goed gelegen, goed uitgeruste hotels, een bekwaam team, een sterke managementbenadering die de natuur en beschermt haar relaties en met haar lokale partners.

Decennialang heeft het het streven naar "gepersonaliseerde mediterrane gastvrijheid", "veilige en ontspannende omgevingen" en "leiderschap bij het nastreven van consistente uitmuntendheid" als fundamentele principes aangenomen.

Vanaf de eerste dag wilden we de lokale lekkernijen weerspiegelen op de tafels die door onze moeders waren klaargemaakt, het enthousiasme van de grote familie, het vertrouwen van onze huizen en het geluk van een vrije kindertijd in onze bedrijven. Onze reis, die begon met Side Star Beach, ons eerste hotel aan de kust van Side, waar we al generaties lang herinneringen aan hebben, ging verder met Side Star Park, Side Star Resort en Side Star Elegance. Met Side Star Sports Complex verwelkomt onze groep, de leider in sporttoerisme in de regio, elk jaar voetbalteams, beachvolleybalgroepen en wielerliefhebbers uit tientallen verschillende landen.

Met als doel het toerisme in de regio en Turkije te leiden door de lat hoger te leggen met elke nieuwe investering, vernieuwt Side Star Hotels zichzelf elke dag om beter te worden en zet haar activiteiten voort met een gevoel van verantwoordelijkheid jegens al haar belanghebbenden. We vinden het belangrijk om de dynamiek en warmte van de Middellandse Zee over te brengen eenvoudige maar plezierige ervaringen, zorgen voor het behoud van universele waarden op lokaal niveau en respecteren de natuur en de samenleving bij elke activiteit die we doen. Wij geven de vakantie-ervaringen van onze gasten en de activiteiten van onze medewerkers daarop vorm.

De onderscheidingen die we elk jaar van tientallen evaluatie-instellingen ontvangen, de certificaten die we ontvangen van accreditatie-instellingen en vooral het vertrouwen van onze duizenden terugkerende gasten, die al generaties lang doorgaan, in Side Star Hotels; Het is de grootste indicator van ons begrip van een gepland, consistent en verantwoordelijk bedrijf dat werkt met competente mensen.

Bedankt dat je ons de kans hebt gegeven om je te hosten.

Side Star Elegance

"Side Star Elegance", het eerste vijfsterrenhotel in de regio Side, is sinds 1987 toonaangevend in de toeristische sector. Onze faciliteit is gerenoveerd in het winterseizoen 2014-2015. Met zijn professionele personeel en vriendelijke personeel verbetert het voortdurend zijn op gasttevredenheid gerichte kwaliteitsservice door de veranderende omstandigheden van de dag te volgen.

Het heeft zijn werk op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid gedocumenteerd met het 'ISO 22000 Food Safety Management System' en heeft zijn gevoeligheid voor milieubescherming en reiniging bewezen door onderscheidingen te verdienen zoals Blue Flag en White Star (programma voor duurzaam milieu en efficiëntie)

Side Star Elegance-factsheet en conceptinformatie

Zomer Seizoen: Download SideStar Document   Winter Seizoen:   Download SideStar Document   Senioren Amusument Programma:  Download SideStar Document

ISO 22000-Certificaat

 Download SideStar Document

 

Side Star Resort

Ons 5-sterrenhotel, dat midden aan zee, het zand en historische plaatsen ligt, is volledig gerenoveerd. Ons hotel, dat in korte tijd de harten van onze gasten heeft veroverd met zijn ligging aan de kust, een capaciteit van 462 kamers en vooral vriendelijke service, ligt op slechts 12 km van het historische schiereiland Side en Manavgata. Het werd een internationale onderscheiding waardig geacht met zijn fijne zandstrand en ondiepe strand "BLUE FLAG". Ons hotel, dat 'All Inclusive' accommodatie biedt aan onze gasten, biedt service voor 12 maanden.

Side Star Resort-factsheet en conceptinformatie

Zomer Seizoen: Download SideStar Document    Winter Seizoen: Download SideStar Document   Senioren Amusument Programma: Download SideStar Document

ISO 22000-Certificaat

  Download SideStar Document

 

Side Star Beach

Ons 5-sterrenhotel, dat in het centrum van de zee, het zand en historische plaatsen ligt, heeft een locatie aan de kust, 266 kamers en 588 bedden, en het belangrijkste is dat ons hotel, met zijn vriendelijke servicebegrip, op slechts 10 minuten lopen ligt van het historische schiereiland Side. Het werd een internationale onderscheiding waardig geacht met zijn fijne zandstrand en ondiepe strand 'BLUE FLAG'. Ons hotel, dat 'All Inclusive' accommodatie biedt aan onze gasten, biedt service voor 12 maanden.

Ons hotel "Side Star Beach" ligt in het historische Side, op 30 km van het oude Romeinse amfitheater Aspendos, 65 km van de luchthaven van Antalya en 70 km van het stadscentrum van Antalya. Ons hotel ligt direct aan het unieke strand van Side.

Star Beach-factsheet en Conceptinformatie

Zomer seizoen: Download SideStar Document  Winter Seizoen:  Download SideStar Document  Senioren Amusument Programma:Download SideStar Document

 ISO 22000-Certificaat

 Download SideStar Document

 

Side Star Park

Bent u bereidt ?

Maak je klaar om eindeloze service en privileges tegen te komen zodra je binnenstapt! Na begroet te zijn bij de deur van Side Star Park Hotel, is alles heel anders en speciaal...

Hotel Side Star Park, het tweede hotel van de familie Side Star, werd in april 2005 in gebruik genomen. Ons hotel, dat de service en het comfort van een 5-sterrenhotel heeft, ligt op 150 meter van de zee. Met zijn 212 kamers en een capaciteit van 473 bedden en vooral zijn vriendelijke servicebenadering, ligt ons hotel, dat in korte tijd een favoriet van onze gasten is geworden, op slechts 10 minuten lopen van het historische schiereiland Side. Het werd een internationale onderscheiding waardig geacht met zijn fijne zandstrand en ondiepe strand 'BLUE FLAG'.

Ons hotel, dat 'All Inclusive' accommodatie biedt aan onze gasten, biedt service voor 12 maanden. Ons hotel "Side Star Park" ligt in het historische Side, op 30 km van het oude Romeinse amfitheater Aspendos, 65 km van de luchthaven van Antalya en 70 km van het stadscentrum van Antalya.

Side Star Park-factsheet en conceptinformatie

Zomer seizoen: Download SideStar Document  Winter seizoen: Download SideStar Document  Senioren Amusument Programma: Download SideStar Document

ISO 22000-Certificaat

Download SideStar Document