Tatilde Sağlık Hizmetleri Mümkün

Tatilde Sağlık Hizmetleri Mümkün

Tatilde Sağlık Hizmetleri Mümkün

Yeni yerler keşfedip farklı maceralar yaşamak, yeni tatlar deneyimleyip sevdiklerimizle paylaşacağımız anılar biriktirmek tatili keyifli hale getiriyor. Akdeniz sahilinde denizin, doğanın ve tarihin tadını çıkartarak; günlük hayatınızın monotonluğuna ara verdiğiniz bugünlerin, ruh sağlığınıza iyi geldiği kaçınılmaz bir gerçektir. Peki uzun süredir vaktiniz olmadığı veya yüksek maliyetli sağlık faturalarından dolayı ertelediğiniz sağlık tedavileriniz için bu durum geçerli mi?

Artık tatilin keyfini doyasıya çıkarırken sağlık hizmetlerinden yararlanarak tatilde tedavi olup kendinizi daha sağlıklı hissetmenizin tam zamanı! Tatilinizin tadını çıkarırken kaliteli sağlık turizmi hizmetlerinden yararlanarak ruhunuzla beraber bedeninizi de yenileyebilirsiniz.

Yurtdışında Sağlık Hizmetleri 

Ülkemizde plastik ve estetik operasyonlardan cerrahi ameliyatlara kadar turistin sağlığını göz önünde bulundurulan tatilde tedavi hizmeti sunuluyor. Uluslararası sigorta ağlarıyla olan anlaşmalar sayesinde misafirlerin tatilleri esnasında yaşayabilecekleri kaza veya rahatsızlıklarının tedavi edilmesinin yanında fizik tedavi ve rehabilitasyon, tatilde estetik faaliyetlerinden biri olan botoks ve termal dolgu gibi pek çok sağlık hizmetini, alanında profesyonel bir ekip ve son teknolojiyle donatılmış dünya standartlarındaki hastanelerde yaptırarak, sağlıklı günlerinize devam edebilirsiniz. 

Check-up hizmetinden faydalanarak dönemsel sağlık taramasını tatilinize denk getirebilirsiniz. Böylelikle bedeninizde gizlenmiş hastalıkları ileride daha ciddi problemlere yol açmadan saptayabilir ve size uygun tedavi yöntemlerinden faydalanma fırsatı yakalayabilirsiniz. Aynı zamanda botoks ve termal dolgu gibi ameliyat gerektirmeyen, iyileşmesi de zaman almayan kozmetik tedavilerle tatilde estetik olabilir, tatilinizden etkileyici bir görünüm ve daha da heyecan verici anlarla geri dönebilirsiniz. 

Sağlık Turizmi Hizmeti Veren Kurumlar

Hem sağlığınıza kavuşacağınız hem de hayalinizdeki tatili yaşayacağınız sağlık turizminde en önemli şeylerden biri de sağlığınızı göz önünde bulunduran, uluslararası standartları esas alan sağlık kurumları seçimidir. Hasta memnuniyetine önem veren sağlık turizmi alanında hizmet eden kurumlar, sıkıcı ve yorucu kuyruklarda zaman harcamanız gerekmeden en kısa sürede randevu sağlar ve ilk andan son ana kadar yanınızda bulunarak sizlere çok dilli çevirmen, özel servis gibi her türlü imkanı sağlamayı hedefler.

Akdeniz Hastanesi Temos – Quality in International Patient Care sertifikasıyla akredite olmuş; bu doğrultudaki misafirperverliğiyle, hasta ve çalışan memnuniyeti odaklı, Türkiye’de 1993’ten beri yabancı misafirlerin sağlığı konusunda uzmanlaşmış kurumlardan biridir. Yıllardır sağlık turizmi alanında hizmet veren güler yüz odaklı ve hastalarının sağlıklı bir yaşam sürdürmesi için gerekli destekleri sunan sağlık kuruluşlarını tercih ettiğinizde güvenli ve kaliteli bir sağlık deneyimi yaşama şansınız artar.

Güvenli ve kaliteli bir tatilde sağlık hizmeti için Akdeniz Hastanesi web sitesine www.akdenizhospital.com adresinden ulaşabilirsiniz.