Voordelen van Zonnebrandcrème

Voordelen van Zonnebrandcrème

De zon, die ons verwarmt en verlicht, wordt een risico voor onze gezondheid als we ons er onbeschermd aan overgeven. Een van de belangrijkste manieren om jezelf te beschermen tegen zonnestralen, die in een rechte hoek komen en de gezondheid van de huid negatief beïnvloeden, vooral in de zomermaanden, is het gebruik van zonnebrandcrème. Omdat UV-A- en UV-B-stralen bevatten, kan onbeschermde blootstelling aan zonlicht gedurende lange uren huidvlekken, sproeten en zelfs huidkanker veroorzaken. Zonnebrandmiddelen, die de huid beschermen tegen deze schadelijke effecten van de zon, moeten niet alleen in de zomer maar ook twaalf maanden per jaar worden gebruikt. Dus wat zijn de voordelen van zonnebrandcrème, hoe zonnebrandcrème aan te brengen, verjongt het gebruik van zonnebrandcrème de huid, hier zijn de antwoorden.

*Het is een feit dat zonnebrandmiddelen die op de huid moeten worden aangebracht voordat u in de zon gaat, de huid helpen beschermen tegen de harde effecten van UV-A- en UV-B-stralen. Zonnebrandcrèmes kunnen we classificeren als bruiningsgelcrèmes, anti-vlekkencrèmes, waterafstotende zonnebrandcrèmes, crèmes voor baby's en de gevoelige huid.

*Zogenaamde ultraviolette zonnestralen bevatten straling en zonnebrandmiddelen die als een laag op de huid worden aangebracht, vormen een laag op de huid, waardoor het effect van de schadelijke stralen van de zon wordt geminimaliseerd.

* De tijdelijke of permanente schade aan de huid veroorzaakt door zonnestralen wordt fotoveroudering genoemd. Regelmatig gebruikte zonnefilters voorkomen fotoveroudering en helpen de huid haar jeugdigheid te behouden.

* Blootstelling aan zonnestralen zonder bescherming en gedurende lange tijd kan 1e en 2e graads zonnebrand veroorzaken. Zonnebrandcrèmes voorkomen brandwonden op de huid.

*Zonnebrandmiddelen dienen een half uur voordat u de zon in gaat op de huid te worden aangebracht; Het moet worden vernieuwd na elk zwembad, zee, douche en zweet. Zonnebrandmiddelen moeten in een laag op de huid worden aangebracht, niet in kleine hoeveelheden.

* 95% van de UVA-stralen veroorzaken mutaties in het DNA. Het gebruik van zonnebrandcrème is dus essentieel voor de gezondheid van de huid.

*Het is vastgesteld dat mensen die regelmatig zonnebrandcrème gebruiken er jonger uitzien dan mensen die dat niet doen.

* Regelmatig gebruik van zonnebrandcrème in de zomer en winter voorkomt vlekken veroorzaakt de verhoging van het melaninegehalte.

* Zonnebrandmiddelen die worden aangebracht voordat u in de zon gaat, voorkomen mogelijke brandwonden, spanning, pijn, vervelling en zwelling van de huid.

* Wanneer zonnebrandcrème op de huid wordt aangebracht, werkt het als een schild en zorgt het ervoor dat vocht in de huid wordt vastgehouden.

*Eiwitten zoals collageen en keratine worden beschermd door zonnefilters en zorgen voor een grotere efficiëntie op de huid.

* Zonnebrandmiddelen die in alle vier de seizoenen van het jaar worden gebruikt, helpen de huid stralender te worden en ongelijkheden in kleurtinten te elimineren.